Wie zijn wij?

Wielservice Nederland is gevestigd te Leerdam en een specialist op het gebied van wielservice en banden reparatie materialen. Met de passie voor de auto-industrie zijn wij in 2011 gestart met Wielservice Nederland en zijn wij sindsdien niet meer weg te denken uit de Leerdamse straten. Wij werken met uiterste expertise aan onze missie.

Op onze locatie kunt u terecht voor zowel wiel materialen als wiel reparaties. Door de 9 jaren heen dat wij bestaan hebben wij een specialistisch team samen weten te stellen die met liefde voor zijn klanten werkzaamheden uitvoert.

Naast dat wij met liefde voor u als consument werken, hebben wij ook een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde wielservice materialen afnemers waardoor wij in staat zijn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste producten voor de beste prijsverhouding bieden.


Wielservice Nederland biedt bestelgemak

Wielservice Nederland is reeds vele jaren actief in Nederland. Wij zijn ons er bewust van dat onze klanten niet altijd makkelijk een auto wielservice en TPMS specialist kunnen vinden die hen goed kunnen helpen. Daarom heeft Wielservice Nederland ervoor gekozen om een webshop te starten zodat mensen met wielservice en TPMS problemen makkelijk een specialist kunnen bereiken. Daarnaast bieden wij de optie om banden reparatie materialen te bestellen zodat u eventueel zelf uw banden kunt repareren wanneer u over de benodigde kennis beschikt.

Wij bieden een breed scala aan producten waardoor en vrijwel altijd iets bij zit wat u kunt gebruiken. Wij bieden ook een ‘’Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden’’ service.


Wielservice en TPMS

Wielservice Nederland, de wielservice en banden raparatie specialist waar u naar op zoek bent!

Het assortiment wielservicematerialen die wij aanbieden is vrij breed, wij leveren onder andere: balanceergewichten, bandenopslag producten, bandenpasta, bandenreparatie tools, binnenbanden, centreerringen, handschoenen, luchtkoppelingen, meters en pompen, olie, rubber blokken, smeermiddelen, TPMS, bandenspannings sensoren, sensorventielen, uitlijnen, ventieldoppen, ventielen, verbanddozen, werkplaats gereedschappen, wielbouten. Met dit zeer uitgebreide assortiment, de verschillende merken, kwaliteiten en prijzen bieden we onze klanten een ruime keuze.

Wij hebben veel gespecialiseerde klanten die al jaren met tevredenheid met onze producten werken. Service, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons bovenaan de lijst.

Wilt u meer informatie over Wielservice Nederland? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.


Website door BlueBird Media B.V.